Magnetics viert 10 jarig bestaan!

oktober 3rd, 2011 by Miranda

1 oktober jl. bestond Magnetics precies 10 jaar.

Miranda over 10 jaar Magnetics: een periode van opbouw, groei, stilstaan, afbouw van oude patronen en verder gaan. Steeds meer als eigen-weg-wijzer van mensen en teams. Met een vurig geloof in de wijsheid die al aanwezig in mensen zelf, maar niet genoeg wordt gehoord, benut of overschaduwd door oude patronen/denkwijzen. 10 jaar bedrijf voelt als het zijn van een kind van 10 jaar; alle kracht en vitaliteit is aanwezig. De eigen vorm van wat Magnetics is en niet is wordt steeds meer duidelijk. Boeiende verbindingen aangaan en vrijmaken van de kracht en vitaliteit is het pad dat Magnetics de komende jaren gaat inslaan. Een bijdrage leveren aan inspirerend leiderschap van binnenuit, creatieve dialogen faciliteren en mogelijkheden scheppen voor groei van mensen van 7 tot……… En dat door steeds weer te werken aan mijn eigen groei en ontwikkeling. Met alles wat het is. Heerlijk! (en af en toe moeilijk…)

Comments are closed.